Banner2
Kategorie Sklepu
Powiadomienia
Informowanie o Produktach
Informuj mnie o aktualizacjach tego produktu
Kontakt
Masz pytania lub uwagi? Jesteśmy do Twojej dyspozycji w godzinach:
• pn-pt
9:00 - 17:00
• sobota
10:00 - 14:00
wyślij zapytanie
tel. 12 444 60 20
tel. 12 444 61 20
fax 12 444 62 30
Wszystkie oferowane przez nas towary objęte są gwarancją producenta lub importera.
Masz pewność, że zakupione części są w 100% nowe, oryginalne i na gwarancji!
Tarcze Hamulcowe Zimmermann Sport Coat - Recenzje
wyświetlono od 1 do 10 (z 10 znalezionych) strona:  1 

Piotrek sobota, 16 wrzesień 2017
Pojazd: Seat Cordoba 1.9TDi
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 100-200%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Cordoba posiadająca 200+ km to autko bardzo fajne lecz ma jedną wadę oryginalne hebelki po 2 delikatnych hamowaniach z 170 są czerwone i świecą jak diody LED - wygląda to super ale nic poza tym. Te tarcze w wymiarze 320x30 z 4 tłokami są idealne. Bywały fioletowe ale pomimo sprawdzają się rewelacyjnie. Zimne czy ciepłe hamują tak samo, nie hałasują jak mikody (lądujące samoloty), powoli się ścierają, no i rewelacyjna cena jak za taki wymiar i jakość.

Lukasz piątek, 19 maj 2017
Pojazd: A8 3,0tdi
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: spokojny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 3/5 3/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Ładny wygląd, dobre hamowanie, pylenie też nie za duże, ale niestety pokrzywiły się po 5 tyś km :-(

dan 79 sobota, 23 kwiecień 2016
Pojazd: mercedes ml320 cdi
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 4/5 4/5

cały zestaw, tarcze nawiercane + klocki, w porównaniu z serią rewelacja

Norfred wtorek, 05 styczeń 2016
Pojazd: Mazda 5, 2.3 167KM
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Mam je od ok 5 m-cy w połączeniu z EBC standard i powiem rewelacja. Hamulec naprawdę brzytwa, zdarza mi się hamować z ponad 100 km/h do prawie zera i żadnych problemów. Pylenie niestety jest ale mniejsze niż na zwykłych dobrej jakości. POLECAM

niedziela, 15 listopad 2015
Pojazd: Alfa 166 2.4JTDm
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Super

Łukasz poniedziałek, 26 październik 2015
Pojazd: PT Cruiser
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: podwyższona 20-50%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Zdecydowanie najlepsze w tej cenie. Z klockami Hawk PC po prostu bajka. Jedynym mankamentem jest kiepskie zabezpieczenie antykorozyjne.

Jaro poniedziałek, 27 lipiec 2015
Pojazd: Mercedes CLK 3.2
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 2/5 2/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 3/5 3/5
Zużycie: 4/5 4/5

Tarcze bardzo skuteczne, jeśli chodzi o samą siłę hamowania. Niestety poległy w starciu ze sportowymi klockami i odkształciły się po kilkuset kilometrach trochę ostrzejszej jazdy. Teraz, kiedy rozgrzeją się po mocniejszym hamowaniu, bicie jest naprawdę duże. Aczkolwiek podejrzewam, że w normalnym użytkowaniu bez katowania sprawdzą się świetnie. Tylko że nikt nie kupuje nawiercanych tarcz żeby jeździć spokojnie...

Marek piątek, 03 kwiecień 2015
Pojazd: Audi A6 C6
Używany Głównie: autostrady
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Jak na swoją cenę to świetne tarcze. Widać że dostają trochę w kość na sportowych klockach ale nie ma z nimi większych problemów. Ostrzegano mnie też o tym. Wcześniej pokrzywiłem 2 inne komplety - oryginalny i ate. To pierwsze tarcze które dają radę więc jestem zadowolony.

Andrew niedziela, 10 marzec 2013
Pojazd: Alfa Romeo 147
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 3/5 3/5
Zużycie: 2/5 2/5

Świetne tarcze !

marco poniedziałek, 17 grudzień 2012
Pojazd: VW Golf 2.0
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 3/5 3/5

b dobre tarcze
wyświetlono od 1 do 10 (z 10 znalezionych) strona:  1 

Napisz Recenzję
Najnowsze Opinie
Klocki Hamulcowe EBC Standard
Klocki Hamulcowe EBC Standard
Skuteczność Hamowania:
5 z 5 Gwiazdek!
Odporność na Fading:
5 z 5 Gwiazdek!
Wygląd/Pylenie:
5 z 5 Gwiazdek!
Poziom Hałasu:
5 z 5 Gwiazdek!
Zużycie:
5 z 5 Gwiazdek!
Bardzo dobre kloki. Montuje je do przeroznych aut. Bardzo dobra cena do jak...

Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosujemy pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

[zamknij]