Banner2
Kategorie Sklepu
Powiadomienia
Informowanie o Produktach
Informuj mnie o aktualizacjach tego produktu
Kontakt
Masz pytania lub uwagi? Jesteśmy do Twojej dyspozycji w godzinach:
• pn-pt
9:00 - 17:00
wyślij zapytanie
tel. 12 444 60 20
tel. 12 444 61 20
fax 12 444 62 30
Wszystkie oferowane przez nas towary objęte są gwarancją producenta lub importera.
Masz pewność, że zakupione części są w 100% nowe, oryginalne i na gwarancji!
Tarcze Hamulcowe Black Diamond Grooved 6 - Recenzje
wyświetlono od 1 do 9 (z 9 znalezionych) strona:  1 

Dawid wtorek, 11 luty 2020
Pojazd: Honda Accord VII 2.4
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Długo się zastanawiałem jakiej firmy zakupić na przednią oś i nie żałuję tej decyzji. Wolałem dołożyć trochę funduszy żeby czuć się bezpiecznie na drodze. Tarcze dopiero mają przejechane 1000km nadal je docieram. Przez pierwsze 200km hamulec był mało skuteczny lecz po przejechaniu tego dystansu zrobilo się naprawdę dobrze. Troszeczkę głośniejsze od gładkich tarcz ale tylko z większej prędkości. Powłoka antykorozyjna jest niezla. Co do wytrzymałości się nie wypowiem, myślę że jak wytrzymają 60tys to będzie dobrze. Użytkowanie wraz z klockami bdfr. Polecam

BorPlast wtorek, 10 grudzień 2019
Pojazd: jaguar s type
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Sprawdź sam i oceń jestem mile zaskoczony BLACK DIAMOND

Pablo wtorek, 26 wrzesień 2017
Pojazd: Mercedes 124 CE 3.2L
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 3/5 3/5

Super tarcze i klocki jakość świetna, jedyny minus klocków to piszczenie i to strasznie głośne, po za tym jestem zadowolony bardzo. Polecam

M. piątek, 22 wrzesień 2017
Pojazd: Civic VIII 1.8 TypeS
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Tarcze w komplecie z klockami Galfer Sport. Zamontowane zgodnie ze wskazówkami chłopaków ze sklepu - pomiar bicia piast, tarcz itd. i BARDZO DOBRZE bo okazało się że jedna piasta jest krzywa i cały nowy komplet byłby do wyrzucenia po góra paru tysiącach km... Świetne tarcze pod względem jakości i wykonania, hałasują dopiero przy mocnych dohamowaniach i większych prędkościach, ale kto wtedy zwraca na to uwagę? Dla mnie ważne jest żeby się zatrzymać. Na co dzień nic nie słychać, nawet dziewczyna nie zgłasza zastrzeżeń i nie wie nic o żadnym buczeniu (a Honda nie jest najlepiej wyciszonym autem). Żeby je przegrzać trzeba się naprawdę postarać (ale nawet wtedy się nie skrzywiły). Kupiłbym je po raz drugi, ale już raczej wiercone i nacinane - chyba mają lepszą wentylację. Polecam!

Piotr sobota, 15 luty 2014
Pojazd: Fiat Seicento
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 50-100%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Polecam wszystkim.Auto hamuje jak szalone z każdej prędkości.Hamowałem ze 150km na autostradzie do zera kilka razy pod rząd i rewelacja.Nie tracą swoich właściwości.Jak na tak małe auto przy mocy ponad 50% podwyższonej jest znakomicie.Nie jeden w bmw czy mercedesie się dziwi że takie małe auto tak hamuje.

Pietja sobota, 18 maj 2013
Pojazd: Subaru Impreza STI
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: podwyższona 20-50%
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 3/5 3/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Bardzo dobre tarcze, sprawdzają się w połączeniu z klockami Ferodo DS2500, mogę polecić ten zestaw.

nordic wtorek, 24 lipiec 2012
Pojazd: Nissan Primera GT
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika:
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Założyłem kpl. na przód i tył wraz z klockami Fast Road i bardzo polecam.

VVTi sobota, 23 czerwiec 2012
Pojazd: Toyota Camry
Używany Głównie: autostrady
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Godne Polecania

Kimi9 czwartek, 19 kwiecień 2012
Pojazd: Honda Civic Type-R
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Kupiłem je w zeszłym roku i zakładam właśnie drugi komplet klocków. Bardzo dobrze spisują się z klockami Hawk HPS. Skończyły się problemy z hamulcami nawet przy hamowaniach z prędkości +200km/h. Tarcze bardzo solidne. Nie można im nic zarzucić.
wyświetlono od 1 do 9 (z 9 znalezionych) strona:  1 

Napisz Recenzję
Najnowsze Opinie
Klocki Hamulcowe EBC Standard
Klocki Hamulcowe EBC Standard
Skuteczność Hamowania:
2 z 5 Gwiazdek!
Odporność na Fading:
1 z 5 Gwiazdek!
Wygląd/Pylenie:
1 z 5 Gwiazdek!
Poziom Hałasu:
1 z 5 Gwiazdek!
Zużycie:
3 z 5 Gwiazdek!
Klocki do samochodów grubo poniżej tony i spokojnej jazdy po mieście....

Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosujemy pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

[zamknij]