Banner2
Kategorie Sklepu
Powiadomienia
Informowanie o Produktach
Informuj mnie o aktualizacjach tego produktu
Kontakt
Masz pytania lub uwagi? Jesteśmy do Twojej dyspozycji w godzinach:
• pn-pt
9:00 - 17:00
• sobota
10:00 - 14:00
wyślij zapytanie
tel. 12 444 60 20
tel. 12 444 61 20
fax 12 444 62 30
Wszystkie oferowane przez nas towary objęte są gwarancją producenta lub importera.
Masz pewność, że zakupione części są w 100% nowe, oryginalne i na gwarancji!
Klocki Hamulcowe Galfer Sport FDT 1055 - Recenzje
wyświetlono od 1 do 16 (z 16 znalezionych) strona:  1 

Tomek czwartek, 12 lipiec 2018
Pojazd: Saab 9-3
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 50-100%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 1/5 1/5
Poziom Hałasu: 3/5 3/5
Zużycie: 3/5 3/5

Już drugi komplet właśnie zamontowany. Lubią sobie popiszczec pylą dość mocno ale robią robotę hamują bardzo dobrze na tarczach zimermana. W sytuacjach awaryjnych nigdy nie zawiodły a były rozgrzewane do naprawdę wysokich temperatur

forest poniedziałek, 02 kwiecień 2018
Pojazd: Legacy
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 3/5 3/5
Odporność na Fading: 1/5 1/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 3/5 3/5

drugi komplet tych klockow (pierwsze wymienione na reklamacji bez zajakniecia). Hamulce maja okolo 170 stopni i juz dymia (wyraznie ostro), przy 200 stopniach brak hamulca... tarcze brembo max ( tak wiem to byl blad jak diabli-mocno przereklamowane obecnie jedne z gorszych tarcz/producentow). na tyle zestaw textar-temp 170 stopni -zro smrodku, dymy itd, najwiecej zmierzone na tyle 190 stopni i tez nic... nie bede sie klocil czy klocek galfera jest do d, czy tarcze powoduja taki efekt, ale na starym zestawie (przod byl ate.... ) hamowalo lepiej i nie bylo problemu przegrzania... uciekam z powrotem do sprawdzonych moich ukochanych ferrodo ds przy okazji tarcze na smietnik takze

WIDELEC81PL poniedziałek, 11 grudzień 2017
Pojazd: BMW e46 330d Touring
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 5/5 5/5

W moim aucie przy tarczach brembo max spisują się bardzo dobrze. Pylenie znacznie niższe niż np w TEXTAR-że a skuteczność rewelacyjna. Tylko przy delikatnym dotknięciu hamulca słychać było na początku pisk. Po przejechaniu 10tkm działają świetnie i nie żałuję zakupu. wkrótce wrzucę takie klocki na tyną oś.

nunkun wtorek, 21 listopad 2017
Pojazd: Honda Civic FK2 1.8
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Kupiłam te klocki sugerując się opinią człowieka, który wcześniej założył sobie taki komplet i był zadowolony. Ja również jestem zadowolona, auto hamuje jak należy, przejechane mam na nich już ponad 1000km, więc zdążyły się ułożyć. Hamują lepiej, jak się rozgrzeją, ale na zimnym nie jest źle. Skuteczność najlepiej widać przy hamowaniu z większych prędkości i przy wchodzeniu w zakręty na hamulcu. Przód dobrze dociążony, a jednocześnie nic mi się jeszcze nie przegrzało :) Na pylenie nie zwracam uwagi, więc ciężko mi coś powiedzieć. Klocki póki co są bardzo ciche, zużycia też oczywiście jeszcze nie widać.

M. piątek, 22 wrzesień 2017
Pojazd: Civic VIII 1.8 TypeS
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Klocki układane w mieście przez ok. 400km normalnej jazdy, później nie były ani trochę oszczędzane. Tylne klocki - Black Diamond. Skuteczność oceniam na 5tke. Pierwsze hamowanie - jak normalne klocki, nie trzeba nic rozgrzewać. Drugie, trzecie itd. - co raz mocniej zaczynają się wgryzać w tarcze, a opony w asfalt i to wyraźnie czuć. Pylą zdecydowanie mniej od ATE które były wcześniej, nie piszczą (wymieniłem blachy montażowe i użyłem pasty). Nie wyglądają za pięknie, ale nie o to chodzi. Zużycie w normie – ocenie jak się skończą 😊 Raz udało mi się je przegrzać, ale to raczej wina małej tarczy (280mm) i 5km OS'u z górki z prędkościami 160km/h i dużą ilością hamowań. Szczerze polecam, bardzo dobre klocki do codziennej jazdy i sporadycznego upalania.

Piotrek sobota, 16 wrzesień 2017
Pojazd: Seat Cordoba 1.9TDi
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 100-200%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 3/5 3/5
Poziom Hałasu: 3/5 3/5
Zużycie: 5/5 5/5

Klocki hamują z dużych prędkości i przynajmniej kilka razy. Razem z zaciskami 4 tłoczkowymi hamują autko bardzo sprawnie. Byłbym prawie zachwycony gdyby nie jedna rzecz. W innym aucie mam Hawk HPS które też mają ciężkie życie i chyba mnie rozbestwiły bo po nich widzę jak te dużo więcej pylą no i co na szczęście bardzo rzadko ale popiskują na zimnych tarczach. Nie są to praktycznie żadne wady przy tym co oferują, wiec polecam gorąco. Gadanie że te klocki topnieją przy 2 do hamowaniach ze 120 do 80 to piepszenie kotka młotkiem, moja cordoba może spokojnie hamować 3-4 razy 150-0 i troszkę czuć smrodek ale o topieniu nie ma mowy! Ja bym szukał przyczyny gdzie indziej bo klocki są naprawdę bardzo porządne!

forynek wtorek, 11 kwiecień 2017
Pojazd: Micra K11 SuperS 1.3
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Jeżdzę często po mały mieście, gdzie nie występuje konieczność ostrych hamowań, ale również lubię poupalać sobie po Łodzi nocą. Hamulce na zimno, w szczególności zimą są bardzo gumowane na tych klockach, trzeba się do tego przyzwyczaić. Natomiast po nagrzaniu hamulcy, klocki wraz ze wzrostem temperatury coraz mocniej ściskają tarczę, a oczy chcą aż wyskoczyć z czaszki :) po nagrzaniu są naprawde rewelacyjne i moge je polecić z czystym sumieniem na tor, ew. na letnie nocne upalanie po mieście. Jeździłem na nich z tarczami EBC Standard. Cały zestaw hamulcowy w moim samochodzie pochodzi z Sunny N14. W przeciwieństwie do EBC Green Stuff, nie udało mi się ich zagrzać do momentu w którym czuć charakterystyczny smród przegrzanych hamulcy, co na Green'ach nie było takie trudne. Największym problemem na nich jest to, że podczas długotrwałej jazdy w trasie, czy to na autostradzie, czy normalnej drodze, awaryjne hamowanie jest wręcz niemożliwe. Zużycie na przyzwoitym poziomie. ok 30 000km (tak ja

Przemek niedziela, 05 marzec 2017
Pojazd: Octavia 1.8T 4x4
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 20-50%
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Stosuję z zadowoleniem klocki Galfer w motocyklu - dlatego sięgnąłem po nie także do auta. Po 30tys km od podniesienia mocy w mojej Octavi (205KM/320Nm) zdecydowałem się zastąpić EBC Standard. Od wymiany przejechałem 2500km i jestem bardzo zadowolony (wymiana klocków przód/tył). Są szybko gotowe do pracy, zdecydowanie skracają drogę hamowania. Ciche i skuteczne. Warto po nie sięgnąć. Polecam

Piana_sta sobota, 25 czerwiec 2016
Pojazd: Grand Espace 3.5 V6
Używany Głównie: autostrady
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 5/5 5/5

Bardzo skuteczne klocki, w połączeniu z tarczami Black Diamond Combi tworzą zestaw który zatrzymują samochód w miejscu. Jazda 90 procent autostrada z średnia prędkości 160-180 km/h. Polecam

Kaban środa, 20 kwiecień 2016
Pojazd: Volvo 940 turbo
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 50-100%
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 3/5 3/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 5/5 5/5

Są takie jakie miały być. Hamują dobrze od wyjazdu z domu. Im cieplejsze tym lepiej ale też bez przesady. Przy agresywnym traktowaniu zaczynają dymić i spada skuteczność ale trzeba się naprawdę postarać na publicznej drodze, żeby do tego dopuścić. Oprócz tego nie niszczą tarcz i same zużywają się bardzo powoli. Pylenia nie oceniam, bo nie zwracam na to uwagi.

wojtek środa, 20 styczeń 2016
Pojazd: astra F 2.0
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

po 4 mies jazdy jestem zadowolony na maxa. jeździłem po suchej drodze w ciepłe dni, w deszczu, w chlapie i teraz w warunkach zimowych. naprawdę nie widzę różnicy w hamowaniu w różnych warunkach. nieraz czułem smród palonych klocków po skończonej jeździe, a jeździło się naprawdę komfortowo. jedynie na początku dostawałem szału jak się docierały przez 600-700 km - jeden wredny przenikliwy pisk. Ale warto było chwilę pocierpieć. Są teraz cichutkie i skuteczne. Mam zwykłe felgi na zimę, ale nie widzę złogów pyłu.

KaaC niedziela, 13 grudzień 2015
Pojazd: Alfa 166 2.4JTDm
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Witam. Tak jak Pan Wojciech Dygas sugerował, że niby 5x pod rząd hamowanie z prędkości 200+ do 80km/h wytrzymają nie wiem, ale po 2x 200+ do 80km/h hamulce jeszcze były nie tak skuteczne, ale były. Bardzo solidnie je dotarłem wdg zaleceń nie przekraczając 120km/h i unikając ciągłego hamowania. https://www.youtube.com/watch?v=MVILt8ih464&feature=-
youtu.be

Siwy czwartek, 05 listopad 2015
Pojazd: Audi S3
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Klocki pokazuja swoja skuteczność przy pierwszym dotknieciu pedalu hamulca, sa bardzo czule, co mi bardzo odpowiada. Jezdze głownie po mieście, oraz krótkie dystanse poza i jeszcze mnie nie zawiodły. Przy brutalnym traktowaniu spada troche skuteczność, gdzie na seryjnych juz by nie bylo mowy o hamowaniu. Po 4tys zuzycia prawie nie widac, a Galfery mam załozone na ATE Power Disc i moge smialo polecić ten zestaw.

Marioo piątek, 09 październik 2015
Pojazd: Mercedes CLK 55AMG
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: agresywny

Skuteczność Hamowania: 1/5 1/5
Odporność na Fading: 1/5 1/5
Wygląd/Pylenie: 3/5 3/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 4/5 4/5

Klocki może i są dobre ale nie do mojego auta i stylu jazdy, w porównaniu do EBC Yellow, to przepaść, zwłaszcza pod kątem skuteczności przy wysokich temperaturach. Kilka ostrych hamowań z większej prędkości i skuteczność żadna. Może źle trafiony model Galfera, myślę że właściwym modelem klocka był by Galfer Racing FDR1065. Nie polecam do ostrej jazdy, jedno hamowanie na maxa z 270 do i przy 80-90km/h nie ma czym hamować, nie mówiąc o kolejnym rozpędzeniu i ponownym hamowaniu.

rafał czwartek, 16 kwiecień 2015
Pojazd: Honda accord 2009
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: podwyższona 20-50%
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 1/5 1/5
Odporność na Fading: 1/5 1/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Nie polecam tych klocków, w hondzie accord 2.2 dtec 210km w zestawie z tarczami black diamond combi sie nie spisały, nawet po przetoczeniu tarcz, założyłem ebc które lepiej hamują jednak przy ostrej jeździe to wciąż pozostawiają wiele do życzenia, ale niestety mimo poszukiwań nie udało sie znaleźć odpowiedniego zestawu pod to auto

Marek piątek, 03 kwiecień 2015
Pojazd: Audi A6 C6
Używany Głównie: autostrady
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Od samego początku byłem zaskoczony bardzo pozytywnie tymi klockami. W każdym aspekcie przewyższają klocki oryginalne i ate. Są nawet bardziej komfortowe. Nie piszczą i działają gładko nawet na zimno. Ale największe brawa za hamowania na autostradzie - szczena opada :-)
wyświetlono od 1 do 16 (z 16 znalezionych) strona:  1 

Napisz Recenzję
Najnowsze Opinie
Klocki Hamulcowe Hawk Performance HPS
Klocki Hamulcowe Hawk Performance HPS
Skuteczność Hamowania:
1 z 5 Gwiazdek!
Odporność na Fading:
4 z 5 Gwiazdek!
Wygląd/Pylenie:
3 z 5 Gwiazdek!
Poziom Hałasu:
3 z 5 Gwiazdek!
Zużycie:
5 z 5 Gwiazdek!
W odczuciu są to dość twarde klocki. Ma się odczucie, że nie hamują. Używał...

Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosujemy pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

[zamknij]