Banner2
Kategorie Sklepu
Powiadomienia
Informowanie o Produktach
Informuj mnie o aktualizacjach tego produktu
Kontakt
Masz pytania lub uwagi? Jesteśmy do Twojej dyspozycji w godzinach:
• pn-pt
9:00 - 17:00
• sobota
10:00 - 14:00
wyślij zapytanie
tel. 12 444 60 20
tel. 12 444 61 20
fax 12 444 62 30
Wszystkie oferowane przez nas towary objęte są gwarancją producenta lub importera.
Masz pewność, że zakupione części są w 100% nowe, oryginalne i na gwarancji!
Klocki Hamulcowe EBC Standard - Recenzje
wyświetlono od 1 do 10 (z 10 znalezionych) strona:  1 

Jasper poniedziałek, 13 sierpień 2018
Pojazd: Seicento sporting
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: podwyższona 20-50%
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 2/5 2/5
Odporność na Fading: 1/5 1/5
Wygląd/Pylenie: 1/5 1/5
Poziom Hałasu: 2/5 2/5
Zużycie: 1/5 1/5

Klocki szajs, już podczas docierania z nową tarczą ATE auto znosiło lekko na prawo,mówię, docierają się. Przez 150km spokojnej jazdy nic się nie zmieniło, ściąga na prawo przy delikatnym hamowaniu,na mokrym blokuje koło prawe szybciej. 300km gdzie-rozbieram nowe zaciski, smaruje raz jeszcze,odpowietrzam, 0 powietrza, na poprzednich ferrodo + ATE nic takiego nie było. Jeżdże już szybciej sciąga dalej, felgi brudzą się mocno, próba 100km/h-20 x2 i ściąga na prawo ...Ch... mnie strzelił-kupiłem na allegro leżaki magazynowe oryginalne fiat, nie wiadomo kto to robił, textar, bosch, ferrodo-pytanie do Fiata-cena 30zł bez opakowania-rozbieram raz jeszcze-klocki zeszklone,rowek zapchany,tarcz mało sobie nie przegrzałem-zakładam-powoli docieram-nie sciąga , hamuje spokojnie hamulec tępy ale nie ściąga, nie śmierdzi jak ten bubel ,traz po 1000km hamulce w pełni ułożone, hamują idealnie-nawet z 140km/h-- 50km/h nic nie ściąga, nie piszczy,oryginał wytrzymuje nawet ostrzejszą jazdę, nie pylą jak g

Mechanik wtorek, 15 maj 2018
Pojazd: Rozne
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Bardzo dobre kloki. Montuje je do przeroznych aut. Bardzo dobra cena do jakosci. Duzo lepsze od standardu Ferodo ale gorsze od Ate Ceramiczne. Za ta cene dostajemy klocki naprawde swietnej jakosci. Efektywnosc hamulca jest odczuwalna po ok 200km nigdy nie mialem z nimi problemu. Cena do aut kompaktowych z grupy VAG czy PSA ok £15-20 z wysylka. Dobrze pracuja z tarczami Mtec nawiercane nacinane. Zazwyczaj montuje zestaw Mtec nawiercane nacinane + klocki od Ebc otrzymujemy b.dobre hamulce za bardzo niska cene polecam kazdemu kto szuka dobrego hamulca za najnizsza cene

Tomasz niedziela, 01 październik 2017
Pojazd: Corsa B 1.4
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Jako, że Corsa B (z ABS) nie ma super hamulców myślałem, nad ich usprawnieniem. Na przód poszły tarcze ATE + klocki EBC standard. Efekt? Hamowanie ok +50%. Zero bicia czy piszczenia. Naciskam hamulec i zatrzymuje się w miejscu. Kiedyś założyłem kompletny nowy zestaw innego czołowego producenta i była porażka. Polecam EBC :) Ze sklepem bdb kontakt, szybka wysyłka.

Piotr poniedziałek, 06 luty 2017
Pojazd: Honda Civic type r
Używany Głównie: autostrady
Moc Silnika: podwyższona 0-20%
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 4/5 4/5

Posiadam Honde Civic type r ep3. Moc 240 KM. Klocki w przodzie EBC Red Stuff plus tarcza Turbo Groove a na tyle mam założone podstawowe czarne klocki EBC. Jestem z nich bardzo zadowolony. Są trwałe i spokojnie znoszą trudy wypadów na tor. Spokojnie do mocnego auta można zakładać na tylną oś podstawowe czarne klocki no chyba że ktoś ma również sportowy zacisk na tyle wówczas warto zainwestować w coś wyższego typu green stuff. Krótko mówiąc POLECAM:-)

TiV niedziela, 28 sierpień 2016
Pojazd: Colt VI 1.3
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 3/5 3/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Klocki tylko ciut droższe niż standardowe produkty wiodących firm, a jednak czuć miażdżącą przewage po stronie EBC. Miałem ATE, TRW, FERODO i wg. mojej oceny EBC zostawia te firmy w tyle - bynajmniej jeżeli chodzi o standardowe produkty. Pozdrawiam

Norfred wtorek, 05 styczeń 2016
Pojazd: Mazda 5, 2.3 167KM
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 5/5 5/5
Wygląd/Pylenie: 3/5 3/5
Poziom Hałasu: 4/5 4/5
Zużycie: 4/5 4/5

Mam je od ok 5 m-cy w połączeniu z Zimmerman Sport Coat i spisują się rewelacyjnie. Hamulec naprawdę bardzo dobry a i zdarza mi się hamować z ponad 100 km/h do prawie zera i żadnych problemów jak narzazie niema. Pylenie niestety jest ale mniejsze niż innych klocków dobrej jakości, a w tej cenie lepszych nie znalazłem. POLECAM

slawek poniedziałek, 04 marzec 2013
Pojazd: Audi S5
Używany Głównie: poza miastem
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 4/5 4/5
Wygląd/Pylenie: 5/5 5/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Nikt nie informuje, że klocki nie nadają się do stosowania ze standardowymi (oryginalnymi) tarczami. Ze względu na dużo wyższą temperaturę pracy klocki przegrzewają tarcze! Co w efekcie prowadzi do ich uszkodzenia. Po kilku kkm na tarczach widać ciemno fioletowe plamy i tarcze strasznie biją!

skid69 sobota, 05 styczeń 2013
Pojazd: Suzuki Swift
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: sportowy

Skuteczność Hamowania: 5/5 5/5
Odporność na Fading: 3/5 3/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 3/5 3/5
Zużycie: 5/5 5/5

Za tą cenę spodziewałem się czegoś znacznie gorszego. Przez pierwsze 500km trochę piszczały, ale później przestały. Samo hamowanie bardzo dobre.

x środa, 10 listopad 2010
Pojazd: opel astra
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 3/5 3/5
Odporność na Fading: 3/5 3/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 3/5 3/5
Zużycie: 5/5 5/5

ogolnie powyzej sredniej i w super cenie

Andrzej czwartek, 24 czerwiec 2010
Pojazd: Skoda Octavia 2.0
Używany Głównie: miasto
Moc Silnika: fabryczna
Styl Jazdy: umiarkowany

Skuteczność Hamowania: 4/5 4/5
Odporność na Fading: 3/5 3/5
Wygląd/Pylenie: 4/5 4/5
Poziom Hałasu: 5/5 5/5
Zużycie: 5/5 5/5

Bardzo fajna alternatywa dla klocków oryginalnych. Polecam!
wyświetlono od 1 do 10 (z 10 znalezionych) strona:  1 

Napisz Recenzję
Najnowsze Opinie
Klocki Hamulcowe Galfer Sport FDT 1055
Klocki Hamulcowe Galfer Sport FDT 1055
Skuteczność Hamowania:
3 z 5 Gwiazdek!
Odporność na Fading:
1 z 5 Gwiazdek!
Wygląd/Pylenie:
4 z 5 Gwiazdek!
Poziom Hałasu:
5 z 5 Gwiazdek!
Zużycie:
3 z 5 Gwiazdek!
drugi komplet tych klockow (pierwsze wymienione na reklamacji bez zajakniec...

Drogi Użytkowniku, w ramach naszej strony stosujemy pliki cookies. Ich celem jest świadczenie usług na najwyższym poziomie, w tym również dostosowanych do Twoich indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu. W każdej chwili możesz dokonać zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

[zamknij]